Vores erfarne donationsteam er her for at hjælpe.

De vil altid være der som en første kilde, klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og de vil passe på dig gennem hele ægdonationsprocessen.

Kimmie Stübert Hansen

Ægdonorkoordinator

Efter at have arbejdet inden for ægdonation i 7 år har jeg oplevet både den ødelæggende virkning af infertilitet og det håb, glæde, taknemmelighed og fred, som en donor bringer til deres modtagere.

Jeg føler mig ekstremt privilegeret over at kunne møde kvinder, der er altruistisk motiverede til at hjælpe andre kvinder med at opleve livsændrende glæde ved forældreskab.

At være en del af ægdonationsteamet og støtte donoren under hele deres rejse er altid utrolig givende, og vi bestræber os på at sikre, at deres ultimative gave er en værdsat oplevelse, de altid vil huske og være stolte af.

Kimmie Stübert Hansen

Frauke Mennes

Ægdonorkoordinator

Jeg har gennem mit professionelle liv primært arbejdet med unge kvinder. Jeg elsker at arbejde med dem, og jeg har ofte set hvor stærke og gavmilde, de er. Vores ægdonorer er perfekte eksempler på dette; deres hjælpe til andre kvinder er uvurderligt.

På grund af dette fortjener de at føle sig velkommen og i gode hænder - det er hvad, vi forsøger at gøre for dem.

Jeg er uddannet indenfor antropologi ('noget med mennesker'). Det har gjort mig interesseret i, hvad det er, der motiverer donorerne til at donere, når de gør det, og hvordan de får plads til at donere æg i deres hverdag. På den måde kan jeg være med til at processen bliver så nem som muligt.

Frauke Mennes

Bliv ægdonor

Hvis du er sund og rask og i alderen 18-35, kan du hjælpe enlige og par med at blive forældre. Udfyld nedenstående formular. Vi vil efterfølgende kontakte dig.