Den eneste måde jeg kan beskrive det på er, at jeg lige nu ville have en mulighed for at gøre noget, der bogstaveligt talt kunne ændre nogens liv for evigt. Jeg er så stolt af, at jeg var i stand til at gøre dette.

Sarah, 21

Hvorfor har kvinder brug for donoræg?

For mange er donationen af donerede æg den eneste måde, de kan få en baby på. Der er mange grunde til, at kvinder har brug for en ægdonor:

  • Nogle kvinder oplever en usædvanlig tidlig overgangsalder, hvilket betyder, at deres æggestokke ikke længere kan producere æg.
  • Nogle kvinder kan være gjort infertile på grund af kirurgi eller medicinsk behandling, herunder kemoterapi eller strålebehandling.
  • I nogle tilfælde har kvinder brug for ægdonation for at undgå risikoen for at overføre en alvorlig arvelig tilstand, der kan påvirke deres barn.
  • For andre giver ægdonation dem en meget større chance for et barn på grund af forbedret ægkvalitet, hvilket giver håb til de kvinder, der har lav ovariereserve på grund af deres alder.

Donering giver håb til tusindvis af kvinder, der kæmper med fertilitetsproblemer. Du vil gøre en forskel.

Hvorfor har kvinder brug for donoræg?

Bliv ægdonor

Hvis du er sund og rask og i alderen 18-35, kan du hjælpe enlige og par med at blive forældre. Udfyld nedenstående formular. Vi vil efterfølgende kontakte dig.