Giv nogen chancen for at blive forældre

Der er mangel på ægdonorer, og mange kvinder står over for en kvalfuld ventetid på de æg, de har brug for, for at få en familie. Den utrolige generøsitet af ægdonorer som dig, tilbyder kvinder, der ellers ikke havde en chance for at undfange, at blive gravide.

Vores ægdonationsaftaler og procedurer finder sted på vores klinik i hjertet af København. Vores højtuddannede og omsorgsfulde personale leverer ekstraordinær pleje til alle de kvinder, der tager den generøse beslutning om at donere deres æg og forbedre andres liv.

Vores partnere

Vitanova er en del af CREATE Fertility, som har hjulpet mange kvinder med fertilitetsproblemer eller komplekse medicinske historier til at blive forældre. Vores medicinsk og videnskabeligt kvalificerede læger er førende inden for viden om fertilitetsbehandling og er kendt for deres arbejde med IVF i en mild stimuleret naturlig cyklus. Vi sigter mod at give den mest naturlige, sikre og overkommelige tilgang til fertilitetspleje og tilbyder kvindevenlig IVF-behandling, der leverer bedre sundhedsresultater for mødre og babyer.

Bliv ægdonor

Hvis du er sund og rask og i alderen 18-35, kan du hjælpe enlige og par med at blive forældre. Udfyld nedenstående formular. Vi vil efterfølgende kontakte dig.