Tak!

Du har sluttet dig til en utrolig gruppe af unge kvinder, der gør en ægte forskel i verden. Hver donation ændrer livet for en person, der kæmper for at blive gravid.

Dine æg matches med en modtager for at hjælpe med at opfylde deres drøm om at starte en familie. Befrugtede æg, der ikke bruges med det samme, fryses og kan opbevares for modtageren til senere brug.

Når du er færdig med din donationscyklus, når alt er afsluttet, får du 7000 DK i kompensation for din tid og eventuelle udgifter i løbet af donationsprocessen.

Er der noget, jeg har brug for at vide for fremtiden?

Kvinder fødes typisk med omkring 1-2 millioner potentielle æg, og undersøgelser viser, at donation af æg ikke har nogen indflydelse på din fertilitet.

Du vil modtage stimuleringshormoner for at modne dine æg, og der er ingen beviser for, at din fremtidige fertilitet vil blive kompromitteret. Vi bruger en optimal dosis stimulering for at reducere eventuelle bivirkninger og komplikationer.

Når du bliver donor, har du ret til, hvis du vil, at få lidt information om de babyer, der er født som følge af din donation. Du får ikke nogen personlige oplysninger, men du kan få at vide, om om der en en baby født fra dine æg.

Reglerne i København betyder, at du kan vælge, om babyer, der er født fra din donation, kan (åbne) eller ikke kan (anonym) finde ud af grundlæggende oplysninger om dig fra 16 år og længere fra 18 år.

Er der noget, jeg har brug for at vide for fremtiden?

Jeg har doneret to gange nu - efter æggesamlingen kan det være smertefuldt, men holdet passede mig hele tiden, og jeg følte mig altid godt passet. Jeg planlægger at donere en gang til.

Jennifer, 29

Bliv ægdonor

Hvis du er sund og rask og i alderen 18-35, kan du hjælpe enlige og par med at blive forældre. Udfyld nedenstående formular. Vi vil efterfølgende kontakte dig.