Deltag i vores næste webinar

Bliv ægdonor webinar - 25. august - 17:00

Deltag i vores gratis webinar, hvor enhver, der er interesseret i at lære mere om ægdonation på Vitanova, kan:

- lære om processen med donation af æg
- få dine spørgsmål besvaret af en læge
- book dit virtuelle indledende møde med en fertilitetssygeplejerske

Webinaret finder sted kl. 17 Københavns tid

Deltag i vores næste webinar

Trin 1

Kontakt os

Udfyld et  ansøgningsskemafor at tjekke om du opfylder vores grundlæggende kriterier. Vi vil kontakte dig, hvis du opfylder udvælgelseskriterierne, og vil ringe til dig, for at snakke om, hvordan processen fungerer. Du kan stille vores team de spørgsmål, du har, og vi vil gennemgå din sygehistorie og derefter oprette den næste aftale, der passer til dig.

Trin 1

Trin 2

Din første aftale og scanning

Du kommer til vores klinik, og vi udfører en indre (transvaginal) ultralydsscanning for at kontrollere din ægreserve samt tager blodprøver for at kontrollere dit hormonniveau og screene for eventuelle tilstande, der kan forhindre dig i at donere. Vi vil også tale med dig om de mulige bivirkninger og risici ved at gennemgå behandling

Trin 2

Trin 3

Matcher

Den næste fase er, når vi matcher en modtager med dig. De modtager et dokument med grundlæggende oplysninger om dig: om du er sund, øjenfarve, hårfarve, højde og etnicitet. I vil aldrig mødes, da donoren aldrig får nogen oplysninger om modtageren.

Trin 3

Trin 4

Din donationscyklus

Den første dag i din næste menstruation ringer du til os, og vi giver dig en nøjagtig plan.

Under din donationscyklus skal du tage medicin i cirka ti dage for at øge ægproduktionen, startende på den anden dag i din cyklus. Du tager dette i form af injektioner.

Trin 4

Trin 5

Donér dine æg

Vi overvåger dig nøje med scanninger og planlægger med dig, hvornår ægopsamlingsproceduren vil ske. På selve dagen skal du:

  • Ankomme til klinikken 30 minutter før aspiration. Vi skal nok fortælle dig, hvornår du har skal komme
  • Ingen sedation, bare lokalbedøvelse og noget morfin, hvis det er nødvendigt
  • Du vil være i stand til at vende hjem efter at have hvilt dig, mellem 30-60 minutter efter. De fleste kvinder oplever noget ubehag i maven efter proceduren.
  • Hvis du har fået morfin, må du ikke køre i nogle timer efter proceduren.

Trin 5

Trin 6

Efter ægdonation

Når alt er afsluttet, modtager du ved afslutningen af din donationscyklus 7000 DK i kompensation for at dække din tid og eventuelle udgifter i løbet af donationsprocessen.

Trin 6

Bliv ægdonor

Hvis du er sund og rask og i alderen 18-35, kan du hjælpe enlige og par med at blive forældre. Udfyld nedenstående formular. Vi vil efterfølgende kontakte dig.